Υπηρεσίες

Μεταφορά

Κατά την άφιξή σας, κατόπιν αιτήματος, από οποιοδήποτε λιμάνι ή από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, με πολυτελή οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα σας παρέχει άνεση και ασφάλεια μέχρι να φτάσετε στο κατάλυμά μας.
Μεταφορά

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εξερευνήστε όλα τα υπέροχα μέρη της Κεφαλονιάς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς, να απολαύσετε κάθε μέρα των διακοπών σας, να δείτε τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς και να δημιουργήσετε τις δικές σας αναμνήσεις.
Ενοικίαση αυτοκινήτου

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Ανακαλύψτε τα καταπληκτικά μέρη της Κεφαλονιάς, κατόπιν αιτήματος μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νοικιάσετε ένα σκάφος για να μπορέσετε να εξερευνήσετε τα μαγευτικά μέρη της Κεφαλονιάς. Χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Ρίξτε μια ματιά στην ομορφιά του νησιού με την οικογένεια ή τους φίλους σας και μάθετε περισσότερα για τις μυστικές εξορμήσεις της. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε την ιδανική περιπλάνηση για εσάς.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμά μας, έχετε την ευκαιρία να αφεθείτε και να διασκεδάσετε στα θαλάσσια σπορ της περιοχής μας. Κάντε κάθε στιγμή των διακοπών σας, ξεχωριστή.
Water Sports